Onze diensten

Een juiste kandidaat vinden voor openstaande vacatures kan soms een lastige klus zijn. Vaak ontbreekt het intern aan tijd en kennis om passende kandidaten te vinden. Gevolg hiervan is dat het invullen van vacatures onder de streep juist meer tijd en geld kost dan van tevoren gedacht. Daarom raden wij aan het selectieproces uit te besteden aan Profilesmit. Wij hebben altijd een antwoord op uw vacature vraagstuk.

 

Uitzenden

Profilesmit selecteert de beste functieprofielen voor het uitzenden van werknemers. Een uitzendkracht gaat bij u aan de slag, maar komt bij ons op de loonlijst. Profilesmit draagt dus alle risico’s. Uitzenden is perfect als u op zoek bent naar flexibiliteit.

 

Detacheren

Profilesmit selecteert de beste functieprofielen voor het detacheren van werknemers. Detacheren heeft veel weg van uitzenden, alleen bij detacheren is het dienstverband gericht op een lange termijn verbintenis met de werknemer.

 

Werving & Selectie

Profilsmit selecteert de best functieprofielen voor werven & selecteren van werknemers. Hierbij werven wij kandidaten voor uw organisatie of bedrijf en neemt u zelf contact op met deze kandidaat voor de sollicitatieprocedure.

 

Afspraak maken

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar onze diensten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij zullen proberen om binnen 1 uur een reactie te geven op uw vraag.