Onze winkel

Roots

Onze roots liggen in de vorige eeuw. Om precies te zijn in 1923, waar Freek Smit (de 1e generatie Smit) op de hoek van de Ootmarsumsestraat en de Blauwhuisweg, de basis legde voor Profile Smit.


Ruime keuze aan rijwielen

Bij ons kunt u een keuze maken uit een ruime sortering aan rijwielen van alle merken. In de showroom vindt u ook vrijwel alle soorten fietsen in de uiteenlopende maten. Kinderfietsen, stadsfietsen, mountainbikes, hybridefietsen enz. Onderdelen en accessoires zijn eveneens ruim voorhanden. `Profile Smit, de fietsspecialist` is o.a. dealer van de volgende merken: Koga, Gazelle, Sparta, Trek, Cortina, Quick, Freebike, Loekie en Alpina.


Kijk binnen in onze winkel!

 


Winkeloppervlak

Met een winkeloppervlakte van 2000 m2 is het assortiment dan ook indrukwekkend te noemen. Wij zijn dan ook een winkel met een regionale functie.


De zithoek

Als u moet wachten op uw fiets of u krijgt informatie over een fiets of verzekering. Onze zithoek is hier geschikt voor. U kunt koffie, thee of fris verkrijgen tijdens het wachten.


De kinderhoek

Speciaal voor de kinderen is er een kinderhoek. Er is een tafel met lego en een tv met een kinderfilm. Hier kunnen de kinderen zich vermaken terwijl u rustig uw fiets kunt uitzoeken.


Indoor testbaan

Uw nieuwe aankoop kunt u uitgebreid testen op onze indoor testbaan.


Scooter & Bromfietsen Afdeling

Wij beschikken over een ruim assortiment snorfietsen, bromfietsen en -scooters
Reparatie scooter


Hometrainer Afdeling

Ook ruime keuze in hometrainers op onze hometrainer afdeling. Ideaal voor mensen die in de winter hun conditie willen behouden, maar ook zeer geschikt voor revalidatie doeleinden. Wij zijn dealer van Flow Fitness


Race & ATB Afdeling

Op de Race & ATB afdeling staan onder andere de merken Koga, Haibike en Trek Kom langs om ze uitgebreid te testen op onze indoor testbaan.


Kinder Afdeling

Ook voor de kleintjes hebben wij veel leuke modellen. Kleurige en fleurige fietsen, driewielers en steps met de daar bijbehorende accessoires.
Kinderfietsen


Elektrische fietsen

`Elektrisch fietsen`, oftewel fietsen met elektrische (trap)ondersteuning.
U heeft bij wijze van spreken altijd de wind mee!  Op onze testbaan kunt u deze fiets op uw gemak uitproberen. 
 Vraag er geheel vrijblijvend naar!


Occasions en tweedehands fietsen

Een Tweedehands fiets of bromfiets. Nagekeken en rijklaar! Kinder-, dames- en herenfietsen met of zonder versnelling, race- en A.T.B. fietsen. Alle occasions kunt u rustig bekijken op onze speciale occasion pagina.
Tweedehands fietsen


Fietskleding

In onze speciale afdeling vind u een ruime sortering fietskleding waar de sportieve fietser altijd iets van zijn of haar gading zal vinden. Oók voor de liefhebber van `spinning` en fitness hebben wij volop kleding op voorraad. Ook hebben wij een ruime collectie fietshelmen.

 


Tassen

In onze winkel vindt u een uitgebreide collectie aan tassen en rugtassen.
Fietsassen


Kinderzitjes

Kinderzitjes voor-en achter op de fiets in verschillende kleuren en modellen!


Accessoires

U vindt in onze winkel een ruime sortering accessoires. Ruime keuze aan binnenbanden, buitenbanden, lampen en onderdelen voor een kleine reparatie. 

Fietsendragers

In onze winkel vindt u een collectie van fietsendragers. Ook de Multa fietsendrager is te vinden in onze winkel. Deze is als beste getest door de ANWB.